Đoković bolji od Gasqueta, u polufinalu protiv Wawrinke

Masters u Londonu

Đoković bolji od Gasqueta, u polufinalu protiv Wawrinke

Srbijanski teniser Novak Đoković ostvario je i treću pobjedu na završnom Mastersu u Londonu, pošto je u posljednjem kolu grupe B bio bolji od Richarda Gasqueta 7:6 (7:5), 4:6, 6:3.

Iako nije bio na svom nivou, jer se osjetio pad u njegovoj igri tokom drugog seta, Đoković je ipak došao do zaslužene pobjede i novih 200 ATP bodova.

Tako su nakon ovoga duela poznati učesnici polufinala. U nedjelju od 15 sati sastaju se Roger Federer i Rafael Nadal, a od 21 sat igraju Đoković i Wawrinka nakon čijeg će duela biti poznati finalisti ovogodišnjeg Mastersa u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti