Đoković i dalje vodeći, Šetkić napredovao 13 mjesta

Đoković i dalje vodeći, Šetkić napredovao 13 mjesta

A. Beganović

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur na najnovijoj ATP rang listi  nalazi se na 102. mjestu sa 546 bodova.

Džumhur je nazadaovao za jednom mjesto u odnosu na prošlosedmičnu ATP rang listu, kao i Tomislav Brkić koji se trenutno nalazi na 214. mjestu sa 226 bodova.

Za razliku od Džumhura i Brkića, Aldin Šetkić je napredovao na ATP rang listi i to za 13 mjesta i trenutno je 354. teniser na svijetu sa 123 boda.

Na samom vrhu nije biloi promjena, odnosno Novak Đoković je i dalje najbolji svjetski teniser, Roger Federer je drugoplasirani, Rafel Nadal trećeplasirani, Stanislas Wawrinka se nalzi na 4. mjestu, a David Ferer je odmah iza švicarskog tenisera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.