Đoković ima novog trenera
Foto: EPA

Potvrdio PR tim

Đoković ima novog trenera

Glavni trener Novaka Đokovića u 2018. godini će biti Andre Agassi. 

Najbolji srbijanski teniser je sa Agassijem najprije sarađivao samo za vrijeme Wimbledona, međutim on je tokom boravka u Srbiji svom PR timu potvrdio da će u narednoj godini ponovo sarađivati sa Amerikancem.

Kada su u pitanju preostali Đokovićevi saradnici, za kompletiranje prateće ekipe za 2018. godinu preostalo mu je još samo da riješi pitanjeg drugog treniskog trenera. Fizioterapeut će mu biti Argentinac Ulises Badio, dok će Italijan Marko Paniki biti zadužen za fizičku spremu.

Đoković se inače trenutno oporavlja od povrede lakta. Na teniske terene bi se trebao vratiti početkom sljedeće godine na Australian openu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi