Đoković: Imam vremena do Roland Garrosa

Na zadnja dva turnira ni blizu finala

Đoković: Imam vremena do Roland Garrosa

M. Maksimović

Nakon što je osvojio naslov u Monte Carlu, Novak Đoković je poražen u prvom kolu Madrida, u Rimu je stigao do četvrtfinala. Definitvno nije najbolja najava Roland Garrosa. 

Protiv Berdycha je u petak Novak imao set, 5-3 u drugom, dvije meč lopte...

''Teško je objasniti, ali ja sam izgubio pet gemova u nizu. Slabo sam servirao, Berdych sve bolje, jednostavno je preuzeo kontrolu meča. U takvoj situaciji bilo je teško napraviti break'' objasnio je svoj poraz Đoković. 

Prvi teniser svijeta između ostalog, kaže ima dovoljno vremena da se pripremi za Roland Garros. 

''Očekivao sam puno od turnira u Rimu, razočaran sam, ali ima vremena da se pripremim za Pariz. Prije odlaska u Francusku, uzet ću nekoliko dana odmora'' dodao je Novak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.