Đoković: Imao sam problema sa disanjem
Novak je izgledao iscrpljeno u pojedinim dijelovima meča

U dvoboju protiv Davida Ferrera

Đoković: Imao sam problema sa disanjem

M. Maksimović

Svi koji su gledali meč četvrtfinala AO Opena između Novaka Đokovića i Davida Ferrera su pomislili kako branitelj naslova ima velikih problema sa povredom.

Novak je pojedine poene odigrao uz bolnu grimasu na licu, u jednom trenutku se uhvatio i za nogu, kako Novak kaže pojavili su se problemimi sa tetivom.

Međutim ono što je Novak spomenuo po završetku meča su problemi sa disanjem

''Kada igrate protiv jednog igrača kao što je David Ferrer, onda vaša snaga, izdržljivost dolaze u pitanje. Ja sam imao velikih problema sa disanjem, nedostajalo mi je kisika, nisam mogo disati na nos'' tvrdi Đoković koji će biti spreman za polufinalni dvoboj protiv Andyja Murraya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.