Đoković magičnim potezom ponizio protivnika

Genialan potez

Đoković magičnim potezom ponizio protivnika

S. Grebović

Srbijanski teniser je pobjednom nad Rusom Hačanovim 7:5 i 6:3 osvojio treće mjesto na egzibicionom turniru u Abu Dhabiju.

Đoković je nakon poraza u polufinalu od Cicipasa uspio da podigne nivo igre u ubilježi trijumf na ovom turniru koji teniserima služi kao odlična priprema za predstojeću sezonu.

Shodno tome i teniseri igraju za dlaku opuštenije nego kada su u pitanju ostali mečevi, pa smo mogli vidjeti i par maestralnih poteza od kojih se izdvaja onaj od drugog tenisera svijeta.

Novak je u jedno momentu izašao na mrežu i poentirao tako što je reketom udario iza svojih leđa, što je publika znala da nagradi aplauzom.

Neki će reći možda i najbolji potez godine, presudite sami...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi