Đoković: Mogu na prvo mjesto

Srbijanski teniser vjeruje u sebe

Đoković: Mogu na prvo mjesto

Srbijanski teniser Novak Đoković rekao je danas da vjeruje da bi naredne sezone mogao da dođe do prvog mjesta na svjetskoj ATP rang listi, odnosno da je ono vrlo dostižno.

Đoković je na konferenciji za novinare, održanoj u Starom dvoru, naveo da ne smije da se zanosi takvim ciljevima, već da treba da bude koncetrisan na treninge i da razmišlja samo o svakom narednom meču.

- Vjerujem da bi mogao iduće sezone do prvog mjesta na ATP listi. Međutim, ne zavaravam se da će to biti lako i ostvariti jer je konkurencija u vidu Nadala i Federera zaista strašna, kazao je Đoković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije