Đoković o jučerašnjem meču: Činilo mi se kao da padam na terenu

Tražio medicinski time-out

Đoković o jučerašnjem meču: Činilo mi se kao da padam na terenu

Esmer Oštraković

Novak Đoković je jučer u finalu Australian Opena pobijedio Thiema, te je tako osvojio osmu titulu u osam finala.

Zanimljiva situacija desila se u trećem setu, kada je Đoković iz čista mira tražio medicinski time-out, a kasnije je o tome govorio.

"Desilo mi se nešto čudno na početku trećeg seta. Išao sam da promijenim odjeću, ali kada sam se vratio shvatio sam da nešto nije kako treba. Mislio sam da je to samo trenutno, ali bilo je pristuno nekih neka dva seta. Jednostavno kada god sam bacio loptu za servis vrtilo mi se u glavi, kao da padam na terenu", rekao je Đoković.

Ipak, doktori su jako brzo shvatili u čemu je problem, te su sve otkrili i samom Novaku Đokoviću.

"Rekli su da sam dehidrirao. To mi je bilo čudno jer sam radio iste stvari kao i uvijek prije meča. Dosta sam pio, imam svoj protokol prije izlaska na teren. Možda su emocije i stres uticale na to", završio je Đoković.

Top Komentari

realno_govoreci
Koji blefer!!! Klasicni Srbin. Stalno izvlakuse neke.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi