Dosad neviđeno: Kyrgios od navijača tražio savjet prilikom meč lopte!

I uspjelo je

Dosad neviđeno: Kyrgios od navijača tražio savjet prilikom meč lopte!

Edmir Škorić

Nick Kyrgios polako, ali sigurno postaje legenda. Ne zato što je godinama u vrhu teniske ATP liste, nego isključivo zbog stvari koje radi izvan terena.

Australac grčkih korijena je uvijek u centur pažnje, pa izuzetka nije bilo ni sinoć u meču protiv Stefanosa Tsitsipasa u polufinalu ATP turnira u Washingtonu.

Kyrgios je prvi set dobio sa 6:4, drugi izgubio sa 6:3, da bi u trećem kroz taj-brejk stigao do plasmana u finale gdje ga očekuje duel sa Rusom Daniilom Medvedevom.

U taj-brejku trećeg seta Kyrgios je imao 8:7 i servis, a odlučio je da pomoć zatraži kod navijača na tribini iza sebe. Na kraju, kada je osvojio poen i meč, vratio se do navijača kako bi mu se zahvalio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije