Duranspahić i Hadžiahmetović opet najbolji

Duranspahić i Hadžiahmetović opet najbolji

Na seniorskom Prvenstvu Bosne i Hercegovine u stonom tenisu, održanom u  Ilijašu, titule su Admir Duranspahić i Emina Hadžiahmetović.

Nakon kvalitetnih i uzbudljivih mečeva Duranspahić, koji trenutno igra u Francuskoj,  u  finalu je  savladao Adnana Šehića iz Viteza sa 4:1.

Kod seniorki članica sarajevskog Željezničara  Emina Hadžiahmetović u finalu je bila bolja od Tuzlanke Dragane Kerkez sa 4:1.

U igri dublova prvo mjesto kod muškaraca osvojio je par iz Vogošće Srđan Miličević i Almir Divović, a kod žena Majda Prole i Dragana Kerkez iz Tuzle.

Na prvesntvu su učestvovala 24  seniora i 24 nabolje bh. seniorke iz 19 klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.