Džumhur: Biće teško, Baluda je opasan

Olimpijada mladih

Džumhur: Biće teško, Baluda je opasan

Adnan Beganović

Mladi bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur danas će se boriti za Russom Baludom za braonzanu medalju na prvoj Olimpijadi mladih, a pred ovaj veoma važan meč naš teniser zrači optimizmom.

"Igrat ću protiv Russa Balude koji je igrac dosljedan svom stilu igre , uporan, bez puno grešaka u igri i generalno jako dobar igrač. Igrao sam 2 puta do sada sa njim i izgubio sam oba meča tako da me očekuje izuzetno težak meč", rekao jwe Džumhur i dodao:

"U oba meča nisam igrao'svoj tenis' tako da mislim da sa dobrom igrom mogu doći do bronze. Obojica smo izuzetno umorni jer smo odigrali 6 mečeva za 4 dana na po veoma teškim vremenskim uslovima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.