Džumhur će još jednom imati veliku podršku navijača

Bh. zastave u Londonu

Džumhur će još jednom imati veliku podršku navijača

Damir Džumhur će danas nastupiti na centralnom terenu Wimbledona, gdje će se u sklopu prvog kola najprestižnijeg Grand Slama sastati sa velikim Rogerom Federerom.

Kako to obično biva, ni ovoga puta naš teniser neće biti uskraćen za veliku podršku. U Londonu je već moguće vidjeti bh. zastave, a sigurno će se one danas vioriti i na tribinama za vrijeme duela sa legendarnim Švicarcem.

Mečevi našeg najboljeg tenisera po pravilu privlače pažnju velikog broja Bosanaca i Hercegovaca, a u prošlosti se na njegovim mečevima mogla čuti i harmonika...

Meč Džumhura i Federera je zakazan za 15:30, a ovo će biti njihov drugi međusobni duel u samo mjesec dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.