Estonija - BiH od 9. do 11. jula

Davic Cup

Estonija - BiH od 9. do 11. jula

Adnan Beganović

Muška teniska reprezentacija Bosne i Hercegovine predstojeći meč 2. kola Druge grupe euro-afričke zone Davis cupa protiv Estonije igrat će od 9. do 11. jula u Tallinu.


Iz sjedišta Svjetske teniske asocijacije - ITF u Londonu saopšteno je da će se meč igrati u  Teniskom centru "Tere Tennisekeskus", na zemljanom terenu. Centralni teren na kome će se igrati meč prima 550 gledalaca.

Pobjednik ovog meča će se plasirati u naredni krug, gdje ga u borbi za ulazak u Prvu grupu euro-afričke zone očekuje bolja ekipa iz meča Portugal - Kipar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.