Estonija povela protiv BiH

Davis Cup Euroafričke zone

Estonija povela protiv BiH

Estonija je stekla prednost nad našom reprezentacijom, nakon prvog meča Davis Cupa Euroafričke zone. Jurgen Zopp je savladao Aldina Šetkića sa 3:2.

Šetkić je sjajno otvorio meč i prvi set dobio je sa 6:1. Početkom drugog seta ista slika i niko nije očekivao poraz našeg tenisera.

No, u drugom setu Zopp se vratio i okončao ga u svoju korist sa 7:5. Treći set Estonac je nešto lakše dobio, a završen je sa 6:3.

Naš teniser se vratio u četvrtom setu koji je riješio u svoju korist sa 7:5. Međutim, Šetkić u petom setu nije imao snage za potpuni preokret, te ga je izgubio sa 6:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.