Federer: Đoković i Nadal  su me učinili boljim teniserom
Sjajni Švicarac pohvalio je svoje velike protivnike, te rekao kako ga čine boljim teniserom

Zanimljivo izlaganje

Federer: Đoković i Nadal su me učinili boljim teniserom

E. Dindić

Rogeru Federer imao je zanimljiv razgovor sa medijima, gdje se dotakao mnogo stvari. 

Osmostruki šampion Wimbledona vjeruje da može da stigne do devetog trijumfa na ovom čuvenom turniru. Kako je sam istakao velika je stvar što velika trojka svjetskog tenisa i dalje u formi i bilježi dobre rezultate.

"Sjajno je za ovaj sport. Ne dešava se često tako nešto. To pokazuje da svako od nas ima sjajne karijere. Vjerovatno ih i imamo. Možda zvuči zabavno, ali uvijek mislite da jedan drugom nešto oduzimate. Možda i jeste tako. Istovremeno, jedan drugog tjeramo da dostignemo nove visine, da popravimo Nadalov skor na travi, Novakav na betonu ili moj na šljaci, ne znam.", rekao je Federer te dodao: 

"Postajemo bolji, zahvaljujući drugoj dvojici. Meni je to zabavno, nadam se da su ljubitelji tenisa uživali u svemu. Jer mi smo drugačiji karakteri. Igramo na svim turnirima i to prilično dugo, Ljudi nas znaju po svim intervjuima, također, jer su nas na terenu već gledali", rekao je Federer.

Top Komentari

protiv modernog fudbala
Gospodin
0 2
AlphaStrong
Nadal OK,,, ali đoko,,,hm,,,
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi