Federer: Ovo je prava bajka za mene

Osvojio Australian Open

Federer: Ovo je prava bajka za mene

Endin Čaušević

Roger Federer osvojio je svoju 20. Grand Slam titulu u karijeri nakon što je danas u finalu Australian Opena savladao Marina Čilića sa 3:2.

Švicarski teniser je odigrao fantastičan turnir u Australiji i dođe do nove Grand Slam titule. Iako je proslavio svoj 36. rođendan Federer je pokazao da su godine za njega samo broj.

"Ovo je prava bajka koja se za mene i moj tim nastavlja. Nakon sjajne prošle godine koju sam imao ovo je nevjerovatno. Želim da zahvalim Marinu na sjajnom turniru i čestitke što si postao treći teniser svijeta, samo nastavi tako. U Australiji uvijek uživam i hvala vam na velikoj podršci", kazao je Federer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi