Finale Đoković - Nadal odgođeno za ponedeljak

Kiša pokvarila planove organizatora

Finale Đoković - Nadal odgođeno za ponedeljak

M. Maksimović
Teme:

Finalni meč ATP turira u Rimu u kojem nas očekuje novi duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, igrat će se sutra. Organizatori su imali velikih problema danas sa lošim vremenom odnosno kišom, ali i dužinom meča Sharapova - Li Na.

Kako je ovaj meč sa prekidima trajao pet sati, organizatori su početak meča finala tenisera pomjerali iako je početak bio planiran za 16 sati odnosno u 20 sati i 30 minuta. Organizatori su pokušavali pripremiti teren za finale tenisera, ali su Nadal i Đoković bili protiv toga da se igra na mokrom terenu. Tako je odluka pala da veliko finale počne sutra u 12 sati.Ovo će biti 32.međusobni duel Đokovića i Nadala koji vodi trenutačno 17-14.Posljednji put je Nadal deklasirao Đokovića u finalu Monte Carla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.