Fish: Kasno sam počeo igrati
Fish je izugubio u tie breaku trećeg seta

Amerikanac bio impresioniran atmosferom

Fish: Kasno sam počeo igrati

M. Maksimović

Mardy Fish je prije dolaska u London imao problema sa povredom. U Parizu je predao Juana Monacu, prije toga Jamesu Blakeu u Baselu. Bilo je veliko pitanje u kakvoj će formi doći na završni turnir.

Prvi set nije bio obečavajući, međutim kako je meč odmicao, Fish je igrao sve bolje, na kraju je malo nedostajalo da se dogodi iznenađenje. Na kraju, Amerikanac nije bio previše razočaran.

''Svakako da sam presretan što sam se našao u ovom društvu. Moram priznati da sam u početku bio impresioniran, bilo mi je potrebno da se naviknem na cijelu atmosferu jer prvi put igram na jednom ovakvom turniru. U početku, nekih dvadesetak minuta je sve bilo nekako čudno. Nakon prvog seta sam se osjećao nekako puno bolje, ali sam kasno počeo da igram'' pričao je nakon meča sa Rafaelom Nadalom, Mardy Fish.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.