"Francuz neće osvojiti Grand Slam dok igraju Đoković, Federer i Nadal"
Slavni teniser imao je zanimljivo izlaganje o tome kada će neko nasljediti

Zanimljivo izlaganje

"Francuz neće osvojiti Grand Slam dok igraju Đoković, Federer i Nadal"

E. Dindić

Yannick Noah slavni teniser iz Francuske, imao je zanimljiv razgovor sa tamošnjim medijima,  o tome kada će neki drugi teniser osvojiti Grand Slam i nasljediti njega. 

Yannick Noah posljednji francuski pobjednik na Grand Slamu, smatra da ovaj post neće biti prekinut dok se ne povuče velika trojka iz tenisa.

"Proće još dugo vremena da neki Francuz osvoji Grand Slam dok su Roger Federer, Novak Đoković i Rafael Nadal u svijetu tenisa,", rekao je Noah.

On je osvojio Roland Garros 1983 godine, a 36 godina kasnije on je i dalje posljednji Francuz koji je došao do titule na Grand Slamu.

Posljednji Roland Garros osvojio je Rafael Nadal, koji je prije nešto više od sedam dana po dvanaesti put u karijeri osvojio ovaj prestižni turnir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi