Glavna tema na Wimbledonu je ono što je danas obukla atraktivna Bouchard

Nekad zna da pretjera

Glavna tema na Wimbledonu je ono što je danas obukla atraktivna Bouchard

S. Grebović

Seksipilna Kanađanka je odavno rekla 'zbogom' ozbiljnijem bavljenju tenisa, a za nju se slobodno može reći da je jedna od najseksipilnijih figura u sportu danas.

Iako već duži vremenski period ne bilježi zavidne rezultate na teneskim terenima, teniserka iz Kanade uvijek pronađe način da dospije u žižu javnosti zahvaljujući svom izgledu.

Nekada petorangirana igračica danas na WTA listi zauzima 79. poziciju, a posljednju pobjedu je zabilježila još u februaru mjesecu na turniru u Dubaiju.

Bouchard je već imala nekoliko vrućih snimanja kojima je zaludila fanove, a u senzacionalnom izdanju pojavila se i na Wimbledonu. Isprobala je travnatu podlogu u All England Clubu, a za tu priliku obukla je crne helanke sa kojima je izludjela fanove na Instagramu koji je mole da u njima zaigra na turniru.

View this post on Instagram

#geniehotshot #eugeniebouchard #geniebouchard #geniearmy #tennis #tennisgirl #grasstennis #serve

A post shared by Genie Bouchard Fanpage 🍁 (@geniehotshot) on

View this post on Instagram

#geniehotshot #eugeniebouchard #geniebouchard #geniearmy #tennis #tennisgirl #grasstennis

A post shared by Genie Bouchard Fanpage 🍁 (@geniehotshot) on

Top Komentari

Enchy
E baš u njima će da zaigra... Zna li iko pravila oblačenja u Wimbledonu?
4 0
Exeter
nek proguglaju novinari kako je Federer prošao...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti