Grand Slam u seksu
Flavia Pennetta je među najzgodnijim teniserkama

Pennetta otvorila dušu

Grand Slam u seksu

Najbolja italijanska teniserka svih vremena i jedna od najzgodnijih igračica na svijetu Flavia Pennetta je u ekskluzivnom intervjuu za talijanski Gazetta Delo Sport otvorila i srce i dušu i progovorila o mnogim tabu temama o kojima se većina njenih kolegica ne usuđuje govoriti.
Flavia Penetta je otvorila dušu i s novinarkom Gazette otvoreno popričala o svim stvarima vezanim za odnose među igračicama, kao i o njenom odnosu prema suparnicama, a posebno prema muškim kolegama iz svijeta tenisa.

Pennetta je imala ljubavnu vezu s nekoliko tenisera, a najduže u vezi bila je s Carlocom Moyom. U vrijeme dok se Talijanka aktivno ljubila s tadašnjim osvajačem Roland Garosa i tadašnjim svjetskim brojem 1, na svim turnirima vrijeme su provodili skupa.

"Kada smo bili na istim turnirima, nismo apstinirali. Uzimali smo zajedničku sobu i uživali u slobodnom seksu", priznaje Flavia.

Trenutno Pennetta nije u vezi, ali priznaje da vrlo rado baci oko na muške terene. "Tommy Hass je najzgodniji teniser, ali Marat Safin nema pravog rivala. Nekoliko muških kolega pokušalo  je da mi se udvara, a posljednji od njih bio je jedan Brazilac kojem ne bih otkrivala ime, ali sam mu objasnila da nije moj tip"

Iako je bila u top 10 nikad nije osvojila Grand Slam na terenu, ali se može reći da je to postigla u krevetu. Seks je, kako kaže, probala gdje joj se god ukazala prilika.

"Na betonu, travi, u svlačionici, čak i u avionu. Ma radila sam to svuda", iskrena je Pennetta.

Roger Federer, Rafael Nadal i Juan Martin Del Potro nisu njen tip muškaraca, priznala je, a od žena to nije Maria Sharapova. Kad je spomenula Ruskinju osvrnula se i na lezbijke u tenisu.

"Naravno da ima lezbijki na WTA Touru, ali mi se nije nikad desilo da mi priđe neka od njih".

Doping u tenisu postoji, nekoliko tenisera je dobilo zabranu igranja zbog korištenja nedozvoljenih supstanci, u posljednje vrijeme svakako je najpoznatiji slučaj Richarda Gasqueta. Pennetta kaže da zna za takve slučajeve.

"Znam da ima toga u tenisu. Ja ga nisam nikada koristila. Ima i kokaina, ali se on uzima radi zabave, nikako radi dopinga".

O svojim klegicama i suparnicama govori sve najbolje. Prema njenom mišljenju najzgodnija teniserka svih vremena je Ana Kounikova, a nekako najmanje simpatija gaji prema Sereni Williams.

"Kad god igramo uvijek izlazi kao pobjednica, jer je kao životinja", zaključila je svoj razgovor  bez dlake na jeziku Flavia Pennetta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.