Halep: Otkako sam smanjila grudi, bolje igram

Prvi put u četvrtfinalu jednog Grand Slam turnira

Halep: Otkako sam smanjila grudi, bolje igram

Simona Halep je napravila sjajan posao ulaskom u četvrtfinale Australian Opena. To je njen najbolji rezultat kada su u pitanju nastupi na Grand Slam turnirima, a stigao je nastavak odličnih na Touru još iz prošle godine.

Rumunka je igrala šest finala i osvojila je svih šest naslova. Preko Nürnberga, s-Hertogenboscha, Budimpešte, New Havena, Moskve do Sofije.

" Moj san prije početka sezone bio je plasman u četvrtfinale nekog Grand Slam turnira. Iza mene je težak meč, ali znam da sam igrala svoj najbolji tenis i sada mogu da uživam, ali i da u narednom kolu dam sve od sebe" rekla je nakon meča Halep koja je pronašla razlog zbog kojeg igra sve bolje u posljednjih godinu, dvije dana. Halep je 2010. godine otišla na operaciju grudi koje je smanjila što joj je dosta olakšalo kretanje na terenu.

" Smanjila sam grudi odavno i sretna sam zbog toga. Da sada moram da uradim isto to zbog tenisa, učinila bih to" kaže Halep.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti