Bh. teniserke pred susrete Fed Cupa

Hardželaš i Simić poručile: Nadamo se plasmanu u prvu grupu

Na današnjoj press konferenciji Teniskog saveza Bosne i Hercegovine osim direktora Senada Hadžimešića prisutnim novinarima su se obratile i naše dvije teniserke Dea Herdželaš i Jelena Simić.

One su između ostalog poručile da će se što bolje spremiti za predstojeće mečeve u Fed cupu i da se nadaju plasmanu u prvu grupu.

"Što se tiče Fed Cupa mislim da ove godine imamo dobru šansu da se plasiramo u prvu grupu. Najbitnije je da budemo svi zdravi i da prođe bez povreda. Prošle godine smo bili na pragu ulaska u prvu grupu, a nadam se da ćemo to ove godine ostvariti. Imat ćemo pripremu od sedam dana ove godine. Moći ćemo da treniramo malo i duble pa mogu reći da ćemo kao tim spremni otići", rekla je Dea dok je Jelena dodala:

"Prošle godine smo imali tu nesreću. Trunka nam je falila da prođemo dalje. Imali smo par pehova... Ove godine smo odlučile da se pripremimo malo bolje i da se nađemo malo ranije. Imat ćemo dobre pripreme. Duble nam je jako bitan. Nadamo se nekom dobrom rezultat. Tu smo, borit ćemo se kao prošle godine pa ćemo da vidimo", poručila je ona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti