Henin ponovo u Indian Wellsu

Henin ponovo u Indian Wellsu

Nekadašnji prvi reket ženskog tenisa, Justine Henin dobila je wildcard za učešće na turniru u Indian Wellsu koji starta 8. marta.

Justine se vratila aktivnom igranju tenisa u januaru i već na Australian Openu dogurala do samog kraja ali ju je u finalu zaustavila Serena Williams.

Tako će 27-godišnja belgijanka biti u konkurenciji sa Mariom Sharapovom, Anom Ivanović i svojom sunarodnjakinjom Kim Clijsters.

''Nadam se da mogu do svoje prve titule ove godine. Sretna sam da su mi poslali pozivnicu i unaprijed se radujem povratku u Indian Wells uzbuđena sam zbog povratka na WTA turnire i nadam se novim uspjesima'', rekla je Justine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.