Henin se vraća?

Povratak još jedne Belgijke

Henin se vraća?

A. Beganović

Nekadašnja najbolja svjetska igračica, Justine Henin, prema pisanju belgijskih medija ubrzo će se vratiti na teniske terene.

Iako sama Henin na svojoj službenoj internetskoj stranici nije najavila povratak, belgijski mediji tvrde da su došli do pouzdanih informacija koje govore da će Henin već u ponedjeljak objaviti svoj povratak tenisu.

Podsjetimo, Henin se prošle godine oprostila od aktivnog igranja i to kada je bila vodeća teniserka na WTA listi, a u karijeri je osvojila 41 naslov na WTA turnirima. Na Grand Slam turnirima uzela je sedam titula i to četiri na Roland Garrosu, dvije na US Openu te jednu na Australian Openu, dok Wimbledon nije uspjela osvojiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti