Hewitt igra na Roland Garrosu

Hewitt igra na Roland Garrosu

Australijski teniser Lleyton Hewitt nastupit će na ovogodišnjem Roland Garrosu u Parizu, iako se još  nalazi u fazi rehabilitacije nakon februarske operacije stopala.  

Osvajač dva grand slam turnira, otvorenog prvenstva SAD-a 2001. i Wimbledona 2002. godine, nastupit će u Parizu zahvaljujući brzom oporavku i posebnom pozivu organizatora turnira, prenose agencije. 

 

"Jedva čekam nastup na Roland Garrosu, posebno jer sam ga prošle godine propustio'', izjavio je negadašnji najbolji teniser svijeta.

 

To će biti njegov 12. nastup na Roland Garrosu, a najuspješniji je bio 2001. i 2004. godine kada je došao do četvrtfinala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije