Hewitt: Nadam se da ovo nije moj zadnji Australian Open

I dalje uživa nekadašnji broj jedan

Hewitt: Nadam se da ovo nije moj zadnji Australian Open

Lleyton Hewitt ima 32 godine ali još uvijek ne razmišlja o povlačenju iz svijeta profesionalnog tenisa. Australac je razgovarao sa novinarima predstavljajući ATP turniru u Brisbaneu.

Dotakao se i svoje karijeri te je  odgovorio na pitanje da li će Australian Open 2014.godine biti njegov posljednji u karijeri.

" Australian Open naredne godine neće biti moj posljednji u karijeri. Ne mogu zamisliti sebe kako svoju karijeru završavam negdje na kraju godine dvorani u Evropi. Ja i dalje uživam, pogotovo kada igram na otvorenom" kaže Hewitt koji je ove godine igrao četvrto kolo US.Opena, finale Newporta, te polufinale Atlante i Queensa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije