Hingis i Kournikova ponovo na Wimbledonu

Wimbledon 2010

Hingis i Kournikova ponovo na Wimbledonu

Ana Kournikova i Martina Hingis ponovo će se zajedno naći na terenu All England Cluba na ovogodišnjem Wimbledonu, objavio je njihov menadžer.

Njih dvije će nastupiti u dublu legendi, a zajedno su igrale na posljednjem Wimbledonu još dok su bile aktivne igračice. Zajedno su osvojile Australian Open 1999. i 2002. godine u dublovima.

Martina Hingis se oprostila od aktivnog igranja prije tri godine nakon što se bila vratila na teniske terene poslije odležane kazne za uzimanje kokaina, dok je 28-godišnja Kournikova prestala igrati 2003. godine, a 1997. godine je bila polufinalistica Wimbledona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije