Ivanišević: Nikad više u HTS
Ivanišević nije uspio niti u drugom pokušaju

Pobjednik Wimbledona nije volonter

Ivanišević: Nikad više u HTS

M. Maksimović

Iako je u svom saopštenju Hrvatski teniski savez najavio kao selektora prvom kolu kolu Svjetske grupe protiv Japana, Gorana Ivaniševića, od toga neće biti ništa.

Iz HTS su prije određenog vremena istakli kako Goran nije selektor, ali da će volonterski odraditi taj susret, nakon čega će Hrvatska dobiti pravog selektora. Na predstavljanju Zagreb Indoorsa, Goran je sve to objasnio novinarima:

"Ma kakvo volontiranje. Izgledam li vam ja kao netko tko će volontirati. Samo ne znam zašto smo trošili vrijeme onda na pregovore i razgovore. Jedno smo bili dogovorili u četvrtak, drugi su uslovi koje ja nisam prihvatio stigli u petak. Ovo je definitivni kraj, ma da moj otac dođe na čelo Saveza neću promijeniti svoju odluku. Ona priča o nekih 'mojih' šest ljudi je totalno promašena'' pojasnio je Ivanišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.