Ivanišević: Ponosan sam na Marina Čilića

Ivanišević: Ponosan sam na Marina Čilića

Marin Čilić priredio je senzaciju eliminacijom Rogera Federera u polufinalu US Opena. Hrvatski teniser igra kao preporođen od kad trenira pod palicom Gorana Ivaniševića.

Zadovoljstvo nakon prolaska u finale nije krio ni Ivanišević koj eje izjavio da Marin igra slično njemu.

"Nije bilo lako jer svi su navijali za Federera. I onda mu on u posljednjem gemu zabije tri asa i backhand winner. Kao njegov trener posebno sam zbog toga zadovoljan, jer tako sam i ja servirao,“ kroz smijeh je rekao raspoloženi Ivanišević, dodavši:

„Ozbiljno, način na koji igra, kako je smiren i koliko vjeruje u sebe je odličan. Sav rad, trening i što smo pričali svih ovih mjeseci sada mu dolazi na naplatu taklo što je izborio finale US Opena i još jednom moram reći da sam iznimno ponosan na njega."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.