Ivanovićeva dala korpu treneru

Nakon loših rezultata

Ivanovićeva dala korpu treneru

Nakon što je eliminisana u osmini finala Roland Garrosa, u kojem je branila naslov pobjednice, a zatim ispala iz Top-10 teniserki svijeta, Ana Ivanović odlučila je da otkaže saradnju sa dosadašnjim trenerom Craigom Kardonom.

Ivanovićeva je Amerikanca angažovala na probni rok (četiri mjeseca) računajući na njegovo iskustvo rada sa Martinom Navratilovom, Lindsay Davenport, Mary Pierce i Jennifer Capriati, ali joj to nije donijelo ništa dobro.

”On je izvanredan čovjek i uživala sam radeći s njim”, kazala je Ivanovićeva koja će se za turnire u Eastbourneu i Wimbledonu pripremati sa Svenom Groneveldom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.