Izrael bolji od bh. stonotenisera

Izrael bolji od bh. stonotenisera

A. Beganović

Muška stonoteniska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Izraela s 0:3 u meču za plasman od 37. do 40. mjesta na Svjetskom ekipnom prvenstvu u Dortmundu.

U nastavku takmičenja bh. stonoteniseri, koji su osigurali opstanak u Drugoj diviziji, večeras se u meču za plasman od 41. do 44. mjesta sastaju sa Škotskom, koju su u grupnoj fazi takmičenja savladali s 3:1.

Ženska reprezentacija BiH u polufinalu Treće divizije večeras će igrati protiv reprezentacije Portorika. Pobjeda bi bh. stonoteniserkama donijela finale i plasman u Drugu svjetsku diviziju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.