Janković: Osjećala sam se zaista frustrirano

Janković: Osjećala sam se zaista frustrirano

Jelena Janković je izborila plasman u četvrto kolo Australian Opena pobjedom protiv Japanke Kirumi Naro, a nakon meča je priznala da je bila dosta nervozna. 

“Naporno sam radila, i fizički i mentalno. Bilo je baš frustrirajuće na terenu”, rekla je Jelena Janković. 

JJ je tokom meča u jednom trenutku povikala na publiku zbog čega je upozorena od strane sudije, ali je nakon meča priznala svoju grešku i izvinila se. 

“Žao mi je što sam vikala, nisam igrala baš dobro, a moja protivnica jeste. Imala sam sreće da prođem dalje. Nisam dovoljno spavala, zbog čega sam bila mrzovoljna. Pogriješila sam. Vikala sam na brata Marka, on to može da trpi”, kazala je Jankovićka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.