Jelena Janković bolja od Jane Čepelove

WTA Doha

Jelena Janković bolja od Jane Čepelove

D. Vejo

Srpska teniserka, Jelena Janković se pobjedom nad Slovakinjom Janom Čepelovom plasirala u drugo kolo ATP turinira u Dohi. Rezultat je bio 2:1, po setovima 6:4, 6:7 i 6:0, a meč je trajao oko dva sata i 20 minuta.

Jankovićeva je sjajno otvorila meč. Odmah je krenula na sve ili ništa i tako, u veoma tijesnom i neizvjesnom prvom setu, Jankovićeva je uspjela da slomi otpo Slovakinje, pa je tako dobila rezultatom 6:4.

Drugi set, donio je bolju igru Čepelove. Nakon prokockane meč lopte od strane srpske teniserke, Slovakinja uzvraća udarac pa tako postavlja egal kada su u pitanju setovi.

Ipak, bolja fizička spremna presudila je u trećem a ujedno i odlučujućem setu. Sa čak 6:0, Jankovićeva pokazuje klasu i tako završava meč.

Nagradni fond za prvo mjesto na ovom turniru, iznosi 2, 570 250 dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti