Jeste li vidjeli kako je Murray izgledao kao dječak?

Rijetki bi ga prepoznali

Jeste li vidjeli kako je Murray izgledao kao dječak?

Britanski teniser Andy Murray je prije nekoliko dana postao prvi igrač svijeta, a sa trona je 'skinuo' dugogodišnjeg vladara Novaka Đokovića.

Murray se tenisom bavi od malih nogu, a na internetu je moguće vidjeti nekoliko njegovih fotografija s početka karijere.

"Kao dječak je bio jako stidljiv. Često je sjedio sam u sobi i volio je igrati FIFA-u na Playstationu. Čak i kada smo uzimali taksi, on je sjedio nazad jer nije želio pričati s vozačem. Živio je u svom svijetu, ali mogao je to sebi priuštiti jer je bio talentovan. Drago mi je što je uspio", rekao je njegov veliki prijatelj iz mladosti, također teniser, Jesse Huta Galung.

A kako je Murray izgledao u vremenu dok je bio još tinejdžer pogledajte u našoj fotogaleriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti