Dječak se krenuo onesvijestiti, a onda je 17-godišnji teniser uzeo stvari u svoje ruke

Scena koja obilazi svijet

Dječak se krenuo onesvijestiti, a onda je 17-godišnji teniser uzeo stvari u svoje ruke

Eldar Ganibegović

Sjajna scena dolazi nam s jednog američkog teniskog terena.

Juncheng Shang (17 godina, 344 ATP) izazvao je opće oduševljenje gestom koju je napravio tijekom meča sa Stefanom Dostaniće , u prvom kolu challenger turnira u američkom Lexingtonu.

U odlučujućem setu, pri rezultatu 6-0, 4-6, 2-0 u svoju korist, sportaš iz Kine primijetio je da je jednom od dječaka koji dohvataju loptice muka, vjerojatno zbog vrućine.

"Jesi li dobro?", odmah je upitao klinca, nakon čega je shvatio da će se onesvijestiti.

Shang nije dugo razmišljao, ostavio je reket i u naručju odnio dijete do klupa gdje se igrači odmaraju između gemova, pod kišobranom, uz pljesak prisutnih.

Pogledajte kako je to izgledalo.

"Prekrasna gesta i sportsko ponašanje od strane Shanga prema djetetu koje izgleda kao omamljeno. Shang je otvorio bocu vode i skinuo čep. To je nešto drugo. Pozvali su fizioterapeuta, ali Shang je ostao tamo i stavlja klincu led na čelo", rekao je američki komentator.

Konačno, igra se nastavila i Juncheng Shang je pobijedio u odlučujućem setu rezultatom 6:3.

Potom je u sljedećem kolu prošao Kazahstanca Kukuškina sa 7-6, 6-3 da bi u petak u četvrtfinalu igrao protiv Rusa Romana Safiullina, 124. igrača svijeta.

Top Komentari

Husrefbeg22
Ja naslova i pameti: Djecak se krenuo onesvijestiti!!!! Samo da znate ne krece se u nesvjest vec se pada u nesvjest.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi