Kakav je osjećaj kada vas pogodi loptica u glavu pri brzini od preko 160 km/h? Pitajte Lindstedta

Ovako izgleda kada vas vaša partnerica "napadne"

Kakav je osjećaj kada vas pogodi loptica u glavu pri brzini od preko 160 km/h? Pitajte Lindstedta

S. Pašalić

Robert Lindstedt vjerovatno ima glavobolju i danas nakon neugodne situacije koja mu se desila jučer na meču mješovitih parova.

Šveđanin je zajedno u paru sa Jelenom Ostapenko bio bolji od para Andreas Molteni i Makoto Ninomiya sa 6:3, 6:1 u drugom kolu Wimbledona.

Ipak, nešto ranije na tom meču, pri rezultatu 2:1 u prvom setu Lindstedt je dobio lopticu u glavu nakon servisa svoje partnerice.

Ostapenko je snažno opalila po loptici koja je išla preko 160 km/h, a Lindstedt se baš u tom momentu pomaknuo udesno i dobio lopticu u glavu. To na kraju ipak nije ostavilo posljedice po njega pa je nastavio meč i na kraju stigao do pobjede zajedno sa Ostapenko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi