Kraj saradnje Đokovića i Martina
Đoković očito nije zadovoljan rezultatima

Prije početka turnira na zemljanoj podlozi

Kraj saradnje Đokovića i Martina

M. Maksimović

Drugi teniser svijeta, Novak Đoković u Monte Carlu brani prošlogodišnje finale, a prije dolaska na turnir potvrdio je kako je njegova saradanja sa Toddom Martinom završena.Novak je istakao kako u nastavku sezone Martin neće biti dio njegovog stručnog štaba, odnosno da će i dalje raditi samo sa svojim dugogodišnjim trenerom Marianom Vajdom.

Đoković je saradnju s Martinom počeo prije prošlogodišnjeg US Opena, ali nakon osam mjeseci
odlučio je kako rad s dvojicom trenera dovodi do problema u komuniciranju.

'' Više ne radim sa Toddom Martinom. Kada radite sa dvojicom trenera uvijek postoji mogučnost da se pojave problemi u komunikaciji. Martin i Vajda se nisu baš najbolje razumjeli. Todd je fantastična osoba s velikim iskustvom  koje je prenosio na mene i rastali smo se bez trzavica", dodao je Đoković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.