Kyrgios prije par dana slupao auto od 300.000 dolara, pa odlučio da završi sezonu
Kyrgios je snimljen na mjestu nesreće

Otkazao dva turnira

Kyrgios prije par dana slupao auto od 300.000 dolara, pa odlučio da završi sezonu

S. Pašalić

Australski teniser Nick Kyrgios odlučio je da otkaže nastupe na turniru u Beču i Mastersu u Parizu.

Kyrgios je krajem prošlog mjeseca poražen na startu turnira u Zhuhaiju od Italijana Andreasa Seppija sa 7:6, 6:1, a zatim su se pojavili problemi sa ramenom.

Nakon toga je 28. igrač svijeta odlučio da propusti Masters u Šangaju, a sada će propustiti još dva turnira čime je sezona na ATP Touru za njega završena, ali se očekuje da nastupi na finalnom turniru Davis Cupa.

Australac je poznat po svom problematičnom ponašanju, a nedavno je dobio uvjetnu kaznu od 25.000 dolara i šest mjeseci nakon što je napao sudiju na Mastersu u Cincinnatiju.

Inače, prije nekoliko dana njegov auto vrijedan 300.000 dolara je slupan nakon što je udario u banderu.

Kyrgios navodno nije bio za volanom u to vrijeme, ali britanski mediji pišu da je nekoliko saradnika australskog tenisera prišlo fotografima i tražilo da izbrišu ono što su zabilježili pa cijeli slučaj nije baš do kraja najjasniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi