Martina Hingis pretukla muža

Prema izjavama Thibault Hutin

Martina Hingis pretukla muža

Martina Hingis je ponovo u centru pažnje. Ne tako davno se pisalo o njenim povratničkim nastupima na WTA turnirima u konkurenciji parova, o mogućem povratku u svijet tenisa, međutim sada je povod potpuno drugačiji.

Njen suprug Thibault Hutin tvrdi kako ga je Martina pretukla uz pomoć majke i majčina partnera. Martin i njen suprug već duže vremena imaju bračnih problema, navodno je Martina Thibaulta varala sa većim brojem muškaraca, pa su u posljednje vrijeme živjeli i odvojeno.

" U ponedeljak sam bio u našem zajedničkom stanu kad su se pojavile Martina, njezina majka Melanie Molitor i majčin partner Silvio. Uskoro su me počele tući, a kako mi moj odgoj nalaže da ne udaram žene, nisam im uzvraćao. Nakon toga me i Silvio pogodio DVD uređajem. Kad su otišli, shvatio sam da su mi uzeli putovnicu i kreditne kartice. Odmah nakon toga sam pozvao policiju" objasnio je Hutin.

Za razliku od njega, nekada najbolja igračica svijeta se nije oglašavala, ali realno je očekivati da to napravi narednih dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.