Mladenović će zbog izgubljenog meča na US Openu završiti na stubu srama

Nevjerovatan poraz

Mladenović će zbog izgubljenog meča na US Openu završiti na stubu srama

Admin Čaušević

Kristina Mladenović će imati nekoliko besanih noći, a neće je štediti ni društvene mreže zbog nevjerovatnog poraza na US Openu.

Mladenović je u meču drugog kola uspjela zaista ispustiti nemoguće. Vodila je 6:1, 5:2 i imala tri meč lopte, ali je na kraju Varvara Gračeva bila ta koja se radovala.

Gračeva je prvo spasila tri lopte, a zatim je uslijedila serija od 13:1 u gamevima za veliki preokret i pobjedu 1:6; 7:6; 6:0 u setovima.

U odlučujućem setu Mladenović je u prvih pet gameova uspjela skupiti isto toliko poena. Kakav-takav otpor je pružila u šestom gameu, ali tada je već bilo kasno pa je Gračeva nakon četvrte meč lopet stigla do velike pobjede.

Ruskinja će u trećem kolu igrati protiv Petre Martić.

Top Komentari

Quartararo20
Kladionica
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi