Monfils i Fish propuštaju četvrtfinale Davis Cupa

Forget i Courier u problemima

Monfils i Fish propuštaju četvrtfinale Davis Cupa

M. Maksimović

Reprezentacije Francuske i SAD ulaze oslabljene u međusobni duel četvrtfinala Svjetske grupe.Francuzi su ostali bez drugog, Amerikanci bez prvog reketa.

Gael Monfils ima velikih problema sa povredom trbušnog zida, pa je selektor Guy Forget prisiljen pozvati novog igrača. Amerikancima je otkazao Mardy Fish koji propušta duel u Monte carlu zbog premorenosti.I dok Forget traži zamjenu za Monfilsa, Courier se odlučio za talentovanog Ryana Harrisona. 

 

 

Meč četvrtfinala Davis Cupa Francuska - SAD igra se u Monte Carlu. U međusobnim susretima, Amerikanci vode 8:7, a zanimljivo niti u jednom meču do sada nije slavila gostujuća selekcija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.