Mostarci najugodnije iznenađenje
Ekipa STK Mostar

Jedan poraz u šest kola

Mostarci najugodnije iznenađenje

M. Maksimović

Jedno od najugodnijih iznenađenja u Premijer ligi BiH za stonotenisere je svakako ekipa STK Mostar. Novajlija u ovom društvu trenutačno nakon šest odigranih kola drži treće mjesto sa samo jednim porazom.

Posljednje dvije pobjede STK Mostar je upisao protiv Viteza odnosno sastava Mladosti iz Zenica. U oba slučaja je rezultat bio identičan.

''Sve  se odvijalo prema planu, iako realno nismo mogli očekivati ubjedljivu pobjedu protiv ekipe Viteza koja u svojim redovima ima trenutačno najboljeg igrača u BiH, Adnana Šehića. Kod rezultata 3:1, sjajan meč je odigrao Amar Nezić koji je nadigrao upravo Adnana Šehića u četiri seta za konačnih 4:1. U ovom meču je dvije pojedinačne pobjede ostvario Amar Nezić, Ivan Bobaš jednu, dok je jedan bod osvojio par Nezić/Bobaš. Ostvarenim rezultatima do sada smo zadovoljni, ali ne odustajemo od svog cilja, a to je plasman među četiri najbolje ekipe u BiH. Za sada smo na pravom putu, a priliku da još jednom potvrdimo svoje ambicije imamo u naredna dva meča protiv Vogošće odnosno Novog Grada'' kaže kapiten ekipe Fadil Čustović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.