Murray: Nema poreza koji će me natjerati da napustim dom

Ostaje u Londonu

Murray: Nema poreza koji će me natjerati da napustim dom

...

Jedan od najboljih tenisera u historiji, Andy Murray, bi se mogao naći na udaru novog zakona koji želi da donese vlada u Velikoj Britaniji.

Naime, vođa Laburista, Jeremy Cobryn je najavio da će predložiti novi zakon, koji će najviše pogoditi one što najviše zarađuju.

Britanski mediji su zbog ove najave kontaktirali Andya Murraya koji im je dao jednu veoma zanimljivu izjavu:

''Živim u svom domu, u Londonu, i nema tog zakona koji će me natjerati da promjenim mjesto prebivališta. Mogao bih se odseliti negdje, ali nikada na duži period, jer sam zaista mnogo vezan za svoju porodicu i život bez njih mi je zaista nemoguć.''

Vrijedi istaći da se Murray 2014. godine, na referendumu izjasnio za nezavisnost Škotske, ali sada nije želio komentarisati odnos Laburista i Konzervativaca, međutim priznao je da uživa gledati političke debate. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi