Murray razmišlja o povlačenju sa turnira
Murray se mučio i protiv Ferrera

Škot ima problema sa povredom

Murray razmišlja o povlačenju sa turnira

M. Maksimović

Andy Murray poražen u prvom meču ATP World Tour Finalsa od Davida Ferrera. Murraya koji je u London stigao sa 16 pobjeda zaredom.

Međutim u prvom nastupu nije bio pravi, u jednom trenutku je tražio medicinski time - out bog problema sa preponom. Nakon meča je priznao da imao velikih problema.

''Imam taj problem sa povredom prepona, povrijedio sam se na treningu i ne osjećam se baš najbolje. Vidjet ćemo da li moći nastviti igrati na ovom turniru. Bez obzira na sve, ja sam mogao bolje odigrati, imao sam break prednosti u drugom setu. Ništa nije gotovo, ukoliko nastavim igrati, mislim da imam šansu'' istakao je Škot nakon meča u kojem je imao 44 neforsirane pogreške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti