Muzički duet Karlovića i Đokovića

Saradnja Srbije i Hrvatske

Muzički duet Karlovića i Đokovića

Nije tajna da je Ivo Karlović zakoračio u muzičke vode. Doduše, od nastupa na turnirima i čestih putovanja nema baš mnogo vremena za bavljenje muzikom, iako je već snimio jedan singl.

No, nakon eliminacije sa Wimbledona “Div” sa Šalate planira uzeti malo više slobodnog vremena kako bi snimio novu rap-pjesmu, i to u duetu sa najboljim srpskim teniseriom. U Karlovićevom štabu tvrde da će to biti veliki muzički hit.

”Razgovarali smo o duetu s Novakom Đokovićem i izgleda kako je Srbijanac jako zainteresiran. To bi bio pravi hit. Vidjet ćemo kada će i jedan i drugi imati slobodne termine”, izjavio je trener Ive Karlovića za net.hr.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.