Nadal bez problema do osmine finala Beijinga

Španac slavio protiv Lorenzija

Nadal bez problema do osmine finala Beijinga

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u osminu finala ATP turnira u Beijingu nakon pobjede protiv Italijana Lorenzija sa 2:0 u setovima.

Nadal je odmah na startu meča napravio brejk te je pokazao protivniku šta ga čeka u današnjem meču. Nakon toga je bio siguran na svoj servis te u šestom gemu napravio novi brejk i kasnije slavio sa 6:1 u prvom setu.

Nastavak meča donio je također veliku dominaciju Nadala protiv 39. tenisera svijeta. Španac je napravio čak tri brejka te je slavio ponovo sa 6:1 i plasirao se u osminu finala.

Tamo ga čeka bolji iz meča Ramos-Mannarino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi