Nadal: Imao sam sreće
Pobjeda za samopouzdanje

Rafa se namučio protiv Fisha

Nadal: Imao sam sreće

M. Maksimović

Rafael Nadal je uz dosta muke stigao do prve pobjede na završnom turniru najboljih osam tenisera. Nakon meča je Nadal priznao kako je imao stomačnih problema tokom meča, pogotovo u trećem setu.

''Ne znam šta se dogodilo, ali znam da sam imao jake bolove u stomaku. Jeo sam pastu sa losom i hotelu i prije početka meča nisam osjetio ništa. Nadam se da će sve biti u redu, kako bi mogao normalno trenirati do narednog meča. Priznajem, odigrao sam loše drugi set, u trećem je bilo uspona i padova, ja sam imao dosta sreće na kraju. Ova pobjeda je bila itekako važna za moje samopouzdanje'' rekao je Nadal nakon svog prvog meča u Londonu na završnom turniru.

Nastup u Londonu, bio je za Nadala prvi nakon poraza u trećem kolu Šangaja prošlog mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti