Nadal iznenadio: Nisam gledao finale US Opena

Dao neočekivan odgovor

Nadal iznenadio: Nisam gledao finale US Opena

Rafael Nadal nije imao komentar na finalni meč US Opena kojeg su odigrali Roger Federer i Novak Đoković jer ga nije gledao!

Na pitanje novinara o utiscima, španski teniser je dao neočekivan odgovor kojim je iznenadio sve.

"Ne znam šta da kažem o tom meču, jer ga nisam gledao. Mogu samo reći da je to bilo finale dva velika šampiona. Novak je završio Grand slam sezonu sa velikim rezultatom. Imao je fantastičnu sezonu i to je dobro za njega", rekao je Nadal.

Španac već dugo vremena ne igra u svojoj prepoznatljivoj formi i sve je dalje od samog vrha. Nadal se od US Opena oprostio u trećem kolu, kada ga je savladao Fognini (3:2).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.