Nadal je siguran u nastup u Londonu

Nadal je siguran u nastup u Londonu

Prvi igrač svijeta Rafael Nadal se nada kako će biti spreman za nastup na završnom turniru najboljih tenisera u Londonu krajem ovog mjeseca.

Španac je zbog problema sa ramenom otkazao ovosedmični turnir u pariškom Bercyju, ali je uvjeren kako će biti spreman za nastup na završnom turniru u Londonu na kojem će nastupiti osam najboljih tenisera svijeta.

"Nisam zabrinut za London. Nije bilo lako otkazati Pariz jer je to jedan od mojih najdražih gradova, ali sam morao, jer sam preumoran od nastupa na Grand Slamovima i Mastersima. Ipak, siguran sam da ću se vratiti u trenažni proces prije nedjelje", istakao je Rafa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.